Om Porttelefoner.se

Porttelefoner.se är en portal som är framtagen av Holars AB. På porttelefoner.se kan du som privatperson, företag, bostadsrättförening eller återförsäljare snabbt hitta priser och få offert med eller utan installation genom vår snabboffert. När du har lagt till snabboffert eller produkter från porttelefoner.se och trycker på Gå till beställning kommer du skickas vidare till holars.se där du registrerar dig och gör ditt köp. Därför gäller samma villkor på holars.se och porttelefoner.se. Försäljning får ej ske till omyndig beställare under 18 år.
Läs våra villkor och vår Personuppgiftpolicy här.

Om Holars AB

Holars importerar och distribuerar säkerhetsprodukter till installatörer och återförsäljare men säljer också till slutanvändare som vill ”göra det själv”. Holars startades i Norge 1976 och har sedan dess arbetat med säkerhetsprodukter. Vårt huvudkontor samt lager ligger i Norge en bit utanför Oslo.
Under 40 år i säkerhetsbranschen har vi utvecklat ett brett sortiment av solida säkerhetsprodukter. Holars säljer flera typer av porttelefoner, port öppnare, GSM-sändare, övervakningskameror, biometriska port öppnare, brandvarnare, trygghetslarm, brandlarm, hemlarm, båtlarm, billarm, hisslarm och mycket mer.
Vi på Holars strävar alltid efter att ge dig som kund kvalificerad service och gör allt vi kan för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen till just ditt problem. Kontakta oss idag!

 
  Thorbjörn Holst-Larsen - VD
     Thorbjorn@holars.no

Adress:
Holars AB
Brukets Väg 26
74693 Bålsta
E-post: Info@holars.se

Öppettider:
Mån-Tor: 08.00-16.00
Fre: 08.00-15.30